catalog-ieftin
catalog-a5

Cataloage si brosuri de prezentare

Vreti sa va evidentiati la un targ de profil la care veti participa? Nu aveti nici o idee cum sa imbinati textul cu imaginile astfel incat informatiile sa ajunga la publicul tinta? Color Cube vine in ajutorul dumneavoastra!

Traim intr-o perioada in care suntem bombardati de informatii, mai mult sau mai putin utile. Cine nu a primit cataloage de produse de la diverse companii sau brosuri informative de la institutii? Cu totii le primim si, de ce sa nu recunoastem, pe cele de interes chiar le rasfoim.

Structura brosurilor necesita informatii complete si de calitate privind gama de produse/servicii oferite. Va mai dezvaluim un mic secret: coperta joaca un rol deosebit de important, avand responsabilitatea de a declansa curiozitatea cititorului. Un text atragator si o grafica usor de vizualizat are mai multe sanse sa-l faca pe cititor sa deschida brosura, urmarind sectiunile pe care il intereseaza.

Sugestie: recomandam folosirea unui carton presat (mucava) caserat sau a unui carton special (texturat) pentru un plus de eleganta.  La acestea se pot adauga supra finisaje speciale cum ar fi embos, lac selectiv, stantare.


 

Caracteristici tehnice

Paginile din interior pot fi tiparite alb negru sau color, hartia folosita de obicei avand grosimea intre 90 grame si 170 grame. In functie de specificul campaniei in desfasurare se poate folosi si hartie mai groasa.

Legarea se poate face prin:

    ♦ brosare cu termoclei

    ♦ legare cu spira

    ♦ capsare – numarul de pagini trebuie sa fie multiplu de 4 si sa nu depasesca 30 de file (60 pagini)